Fenerbahçe'nin Dani Alves'i !

Onu izleyen sarı lacivertli futbolcular, Gökhan Gönül e yarı şaka, yarı ciddi: "Bundan sonra yerin o kadar garanti değil"

Ünü Samandıra’ya kadar gitmiş. Onu izleyen sarı lacivertli futbolcular, Gökhan Gönül’e yarı şaka, yarı ciddi; “Bundan sonra yerin o kadar garanti değil. Okan senin tahtına ortak” diye takılıyorlarmış

Akşam Gazetesi'nden Alaattin Metin'in haberine göre; Fenerbahçe’de ne yönetimin “Kendinize kulüp bulun” dediği Önder Turcanı ile Kazım konuşuluyor, ne de devre arasında kimin transfer edileceği... Herkes, teknik direktör Christoph Daum’un görüp beğendiği, devre arasında Antalya kampına götüreceği genç Okan Alkan’ı merak ediyor.
Altyapıya büyük önem veren, U18 milli takımına 8 oyuncu çağrılmasında büyük emeği olan Asbaşkan Ömer Temelli, 17 yaşındaki Okan’ı Mardinspor’dan 10 bin liraya transfer etmiş.

22 KEZ MİLLİ OLDU
Fenerbahçe forması ile 22 kez milli olan 62 kilo ve 1.70 boyundaki Okan’ı izleyenler, “Zeki, çabuk, driplingleri mükemmel, yaptığı ortalar da tam isabet” diyerek, “İki sene sonra Fenerbahçe’nin de Milli Takımı’n da değişmez sağ beki olacağını” söylüyorlar. Dereağzı’ndaki idmanlarda özel seyircisi olan Mardinli Okan’ın şöhreti Samandıra’ya kadar gitmiş. Ağabeyleri bile bu genci izledikten sonra Gökhan’a yarı şaka yarı ciddi, “Gelecek sene sağ bekte kıran kırana mücadele olur.  Bundan sonra yerin o kadar garanti değil. Okan senin tahtına ortak” diye de konuşuyorlarmış..

Araştırdım. İnandığım, güvendiğim eski futbolculara sordum. Daha doğrusu ismini söyledim. Hemen hemen hepsi aynı sözü söylediler: “Türk futbolu büyük bir yıldız kazanıyor."

Haber Tarihi: 28 Aralık 2009 Pazartesi 11:37Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/fenerbahcenin-dani-alvesi-16254-haber/