O ceset Ceyhun'un mu?

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi Sarımsaklı Sahili'nde, kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.

 

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi Sarımsaklı Sahili'nde, kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. 3 aydır kayıp olan Ceyhun Tıkır'a ait olduğu sanılan ceset, babası tarafından teşhis edilemeyince, Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
Sarımsaklı Plajı'nda balıkçılar tarafından dün gece, eşofman üstüne mavi kot giymiş, yeşil kazaklı bir erkek cesedi bulundu. Balıkçıların haber vermesi üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, üzerinden kimliğini belirtir bir belge çıkmayan cesedin 3 aydır kayıp olan 23 yaşındaki Ceyhun Tıkır'a ait olabileceğinden şüphelendi. Bunun üzerine gencin Selimiye Mahallesi 10 Sokakta yaşayan babası Celil Tıkır, olay yerine çağırıldı. Ancak Tıkır, uzun süre suda kaldığı için tanınmayacak haldeki cesedi, teşhis edemedi. Bunun üzerine ceset, otopsi için Bursa Adli tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
 
Oğlunun ortadan kaybolmadan kısa bir süre önce hırçınlaştığını belirten Tıkır, "Sürekli benimle tartışıyordu. Hatta beni, ölümle tehdit bile ettiği oluyordu. Ne kadar bana zulümde etse O benim oğlumdu. 'Ne zaman kapı çalacak' diye beklemek, bana acı veriyor. O benim tek evladımdı. Eğer hayattaysa, saklanmayıp, ortaya çıksın. kaybolmadan kısa bir süre önce Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçeceği söylentileri yayılmıştı. Bu nedenle bulunan cesedin ona ait olabileceği sanılıyor. Eğer bulunan ceset benim oğlumsa nasıl belli olacak? Kimse benden DNA testi için örnek almadı" dedi.

DHA
Haber Tarihi: 23 Mart 2013 Cumartesi 21:27Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/o-ceset-ceyhunun-mu-163419-haber/