"Çözüm başarıya ulaşırsa, kalkınma hızı artar"

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, çözüm sürecinin başarıya ulaşmasının Türkiye’nin kalkınma hızını iki katına çıkaracağını belirtti.

 

 
İl Başkanı Bülent Tüfenkci, parti yöneticileriyle birlikte Göztepe mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Tüfenkçi, burada yaptığı konuşmada, 2014’te yapılması planlanan yerel seçimler ile çözüm sürecine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Yerel seçimleri başarılı bir şekilde tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Tüfenkçi, "Seçimden başarılı çıkarsak 2023 hedefleri yolunda ilerlememiz daha güçlü olur. Bunu muhalefette biliyor ve fitne fesat tutumlarını bu politika üzerine kuruyorlar." dedi. 
 
Çözüm sürecinin başarıya ulaşmasının Türkiye’nin kalkınma hızını iki katına çıkaracağını vurgulayan Tüfenkçi, "Allah nasip ederde çözüm sürecini de başarılı bir şekilde yürütür, terörü Türkiye’nin gündeminden tamamen kaldırırsak Türkiye bugünkünün 2 katı kadar gelişmiş ve kalkınmış oluruz.

Terörle mücadele amaçlı harcadığımız paramızı işçimize, memurumuza, esnafımıza, çiftçimize, özel teşebbüse teşvik olarak versek Türkiye’yi çok daha hızlı kalkındırırız. Bölgesinde lider ülke olma yolunda ilerleyen bir Türkiye’nin gücünü ve enerjisini bu sorunla tüketmemelidir. Yoğunluğumuzu Türkiye’nin bölgede ve dünyada daha etkin bir konuma getirmeye vermeliyiz.

İçimizdeki bu yarayı temizlememiz lazım değerli arkadaşlar. Dikkat ederseniz PKK sorununda çözüm süreci başladığında bu kez de DHKP-C terör örgütü ortaya çıkmaya başladı. Birileri Türkiye’nin rahat etmesini istemiyor. Dünyada bazı güçler Türkiye’nin rahat etmesini istemiyor. Ama biz Allah’ın izniyle, halkımızın desteğini de yanımıza alarak bu sorunu çözeceğiz." ifadelerini kullandı.

CİHAN
Haber Tarihi: 25 Mart 2013 Pazartesi 20:41Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/cozum-basariya-ulasirsa-kalkinma-hizi-artar-163661-haber/