Gangnam Style şovlu 23 Nisan kutlaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor.

 

Antalya’nın Finike ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Başlarım kutlamasına ‘Gangnam Style’ şarkısı damgasını vurdu. Minik öğrencilerin sergilediği şov, fuar alanını dolduran seyirciler tarafından dakikalarca alkışlandı. 
 
Finike Belediyesi ile Özel Toros Finike Koleji’nin birlikte organize ettiği 23 Nisan porgramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Geçen yıllarla nazaran farklı aktivitelerin sergilendiği organizasyonda Güney Koreli PSY’nin ilginç dans figürleri ile tüm dünyada ilgi odağı olduğu, ‘Gangnam Style’ şarkısı büyük beğeni topladı. Toros Finike Koleji 2 A sınıfı öğrencilerini gösterisi fuar alanını dolduran izleyicileri de ‘Gangnam’ın havasına soktu. Daha sonra sahneye çıkan ‘Skeleton Dance’ guru izleyenleri iyice coşturdu. 
 
23 nisan etkinliğinde Kafkas, yöresel folklor ve dans oyunları da sergilendi. Minik öğrencilerin dilinden şiirler ve şarkılar seslendirildi. İzleyiciler tarafından ilgiyle izlenen 23 nisan şenliğinde Barış Manço’nun unutulmaz şarkılarından, ‘Bu gün bayram olsa’ ve ‘Arkadaşım eşek’ şarkıları pleybek gösterisi yapıldı. Daha bir çok etkinliğin gerçekleştirildiği şenlikte final uçurtma yarışmasıyla son buldu. Birbirinden güzel onlarca uçurtmanın uçurulduğu sahil meydanında çocuklar birincilik için yarıştı. Dereceye giren uçurtma sahipleri tablet bilgisayar, digital fotoğraf makinesi ve mp4 çalarla ödüllendirildi. 

Bayramın çocukları için Belediye ücretsiz oyun alanları oluşturdu. Çocuklar gün boyu doyasıya oynama fırsatı buldu. 6 saat süren etkinliklere İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hızır Güneş ve vatandaşlar katıldı. 
Haber Tarihi: 23 Nisan 2013 Salı 13:55Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/gangnam-style-sovlu-23-nisan-kutlamasi-168194-haber/