Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu açıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından 4 ay gibi kısa sürede yapımı tamamlanarak eğitim öğretime sunulan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın öğretmeninin ismini alan Şahinbey Belediyesi Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışı Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Okul açılışında öğrenciler iki bakana da yoğun ilgi gösterdi. Şahin ve Avcı da gösterilen bu ilgiyi karşılıksız bırakmayıp öğrencilerle sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitim alanında yaptıkları çalışmaları anlatırken Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da "Şahinbey Belediyesi’ne gösterdiği bu vefa nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vefa aynı zamanda Sayın Başbakanımızın öğretmenine olan vefası. Rahmetli öğretmeni adına açılan bu okulun bütün öğretmenlerimiz için ne kadar büyük bir anlam taşıdığını çok iyi biliyoruz.

O nedenle sayın başbakanımıza ve onun talimatları doğrultusunda bu durumu somutlaştıran Şahinbey Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Bu okulun mezunlarını da inşallah memlekete, millete hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum.” dedi.


CİHAN
Haber Tarihi: 24 Mayıs 2013 Cuma 22:11Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/adil-teymur-imam-hatip-ortaokulu-acildi-174327-haber/