Serdar Adalı, Beşiktaşlılardan destek istedi

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdar Adalı, 16 Haziran tarihinde yapılacak kongrede Beşiktaş’ın sadece başkanının değil, vizyonu ile ekonomik büyüklüğünün de belirleyeceğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü’nün 16 Haziran tarihinde yapılacak genel kurulu öncesi başkanlık için adaylığını açıklayan Serdar Adalı Ankara’da delegelerle yemekte bir araya geldi. Hedefleri ve projeleri hakkında Başkentli delegelere bilgi veren Adalı, bazı yeni yönetim kurulu adaylarını Ankaralı Beşiktaşlılarla tanıştırdı.

Programda kürsüye çıkan Adalı, kongre sonucunun Beşiktaş’ın önündeki sadece 3 yıla değil, geleceğine ısış tutacağını ifade ederek, 16 Haziran’da Beşiktaş’ın sadece başkanının değil, vizyonu ile ekonomik büyüklüğünün de belirleyeceğini söyledi. Kongrede rakiplerle oluşan arada ki farkın kapanıp kapanmayacağına karar verileceğinin altını çizen Adalı, Kara Kartal’ın büyümesine yönelik tutumun bu kongrede sergileneceğini kaydetti.

Şu an itibariyle görüştükleri ve anlaşmaya vardıkları futbolcular olduğuna dikkat çeken Adalı, “Takımımıza takviye olarak transferini yapacağımız isimlerle görüşmelere devam ediyoruz. Bu isimleri 17 Haziran sabahı sizlerinde desteğiyle yönetimi devraldığımız tarihte sizlerle ve kamuoyuyla paylaşacağız. Futbol takımımız sezon öncesi yapılacak hazırlık kampına tam kadro gidecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın.“ dedi.

Yeni stat projesine değinen Başkan Adayı Adalı, mevcut yönetime göndermede bulunarak stat projesinin seçim çalışmaları nedeniyle tehlikeye atıldığını kaydetti. Bu tehlikeyi camiaya anlattığı için stat projesini engellemeye çalışan kişi olarak gösterildiğini kaydeden Adalı, şunları söyledi, “Stat projesi için izin alınması sürecinde benden istenilen desteği gönülden sağladım.

Stat yapımında uygulanan yol, yol değildir. Bizim adaylığımız konuşuluncaya kadar stadımızın izinlerinin ve projelerinin hazır olduğu anlatılıyordu. Araştırmalarımızda bunun doğru olmadığını gördük. Bunun camia ile paylaştık. Yapılan yıkımın projeye zarar vereceğini söyledik. Ama sözlerimiz saptırıldı, neredeyse hain ilan edildik. Devamında stadın 300 metre ilerisinde, tansiyonun çok yüksek olduğu bir gün ve saatte tören yapılarak sembolik yıkım şovuna şahit olduk.“

Adalı, yaptığı konuşmanın ardında yeni yönetim kurulu adaylarını, Ankaralı Beşiktaşlılara tanıttı. Daha sonra geceye katılan Beşiktaşlıların masalarını tek tek ziyaret eden Adalı, kongre sürecinde kendilerinden destek istedi.


CİHAN
Haber Tarihi: 06 Haziran 2013 Perşembe 23:22Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/serdar-adali-besiktaslilardan-destek-istedi-176918-haber/