Aksaray’da trafik kazası: 6 yaralı

Aksaray’da karayolunda park halinde duran otomobile, seyreden bir otomobil arkadan çarptı

Aksaray’da karayolunda park halinde duran otomobile, seyreden bir otomobil arkadan çarptı. Kazada olay yerinde adeta can pazarı yaşanırken 6 kişi yaralandı. Kaza, Aksaray – Ankara Karayolu 12’inci kilometresinde yaşandı.

    Ankara’dan Aksaray istikametine seyreden Yusuf Kale (47) idaresindeki 68 T 0089 plakalı ticari kamyonet, yolun sağ tarafında park halinde duran İbrahim Baydilli (46) idaresindeki 68 HU 230 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil şarampole devrildi. Kaza sonrası ticari takside bulunan sürücü Yusuf Kale, müşteri olarak taksiye binen Çapan Düz (80), Hatice Düz (22), Adife Özkök (46) ile diğer otomobilde bulunan sürücü İbrahim Baydilli ve Meliha Baydilli (51) yaralandı. Kaza sonrası olay yerinde adeta can pazarı yaşanırken, kaza mahalline çok sayıda ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi araç içerisinde ve olay yerinde yaptıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

    Polis ekipleri yolda geniş güvenlik önlemleri aldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


CİHAN
Haber Tarihi: 17 Haziran 2013 Pazartesi 15:42Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/aksarayda-trafik-kazasi-6-yarali-178793-haber/