Baba ve oğlu yan yana toprağa verildi

Kütahya’nın Çavdarhisar yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Hakan Beycan ile oğlu Hasan Alp Beycan'ın cenazeleri Manisa’nın Sarıgöl ilçesine getirildi.

İlçeyi yasa boğan kazanın ardından baba ve oğlu yan yana dualar eşliğinde toprağa verildi.

Kaza, gece saat 03.00 sularında Kütahya Gediz karayolunun 40. kilometresinde Susuzkaya mevkiinde meydana geldi. Zaman gazetesi İstanbul muhabiri Büşra Erdal'ı ziyaret ettikten sonra Manisa'ya dönen kardeşi Dilber Erdal Beycan, eşi Hakan Beycan idaresindeki 43 AC 443 plakalı otomobil ile İzmir'den Eskişehir'e gitmekte olan Deniz Astsubay İbrahim Çakır idaresindeki 26 PA 206 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen trafik kazasında, Hakan Beycan ve oğlu Hasan Alp Beycan(4) ile diğer otomobil sürücüsü İbrahim Çınar (26) olay yerinde hayatlarını kaybetti. Kazada Hakan Beycan'ın eşi, Dilber Erdal Beycan ise ağır yaralandı. Yaralı eş, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Baba ve oğlunun ölümü ilçede bulunan yakınlarını yasa boğdu. İkindi namazında Dışkahveler Camii’nde cenaze namazı kılınan baba ve oğlunun naaşlar Sarıgöl Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

Baba Hakan Beycan’ın kazadan bir süre önce memleketi Sarıgöl’deki çocukluk arkadaşını arayarak doğum gününü kutladığı öğrenildi. Telefonda helallik isteyen Beycan’a çocukluk arkadaşı da, ‘Yollar bozuk olabilir, yavaş gelin. Bir saat geç olsun.’ diye telkinde bulunduğu öğrenildi.

YENİ DOĞAN ÇOCUĞUNU SON KEZ GÖRDÜ

Kazada hayatını kaybeden Deniz Astsubay İbrahim Çınar'ın ise İzmir'in Foça ilçesinde bulunan Deniz Üssü Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı'na Bağlı TC-SG-61 Bot'ta görevli olduğu öğrenildi. Çınar’ın birliğinden izin alarak yeni doğan çocuğunu ziyarete gittiği kaydedildi. Çınar’ın çocuğunu gördükten sonra tekrar birliğine dönmek üzereyken kazada hayatını kaybettiği bildirildi.


CİHAN
Haber Tarihi: 22 Haziran 2013 Cumartesi 18:28Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/baba-ve-oglu-yan-yana-topraga-verildi-179964-haber/