Erdoğan'dan Divan oteline şok suçlama

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında Koç grubunun sahip olduğu Divan Oteli'ne şok bir suçlamada bulundu.
Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı olayları sırasında eylemcilerin gaz bombalarından kaçmak için sığındığı yer olarak ön plana çıkan Taksim Elmadağ'daki Divan Oteli ile ilgili şu sözleri söyledi.
 
Başbakan,  "Divan Oteli'ne polis saldırdı" iddialarına cevap vererek, "Durup dururken polis otele saldırmadı. Meydanlarda polisle çatışanlar, oraya kaçtılar, oraya sığındılar. Oranın sahipleri de onlara güzel bir ev sahipliği yaptı. Onun peşinden polis oraya girdi. Biliyorsunuz, yasalarda yataklık etmek de suçtur. Bu bir yataklık etme suçudur aynı zamanda" dedi.
 
Başbakan Erdoğan,Taksim Gezi Parkı odaklı eylemlerle Türkiye ekonomi üzerinde ciddi operasyon yapılmak istendiğini vurgulayarak, "Bu operasyon tutmadı. Rahat olun. Türkiye üzerinde bu ameliyatı yapamadılar. 10,5 yıldır boyunca yaptığımız köklü reformlar, böyle böyle bir operasyonun başarıya ulaşmasını engelledi. Yatırımcılar ülkemize, ülkemiz ekonomisine, demokrasimize, geleceğimize güven duymaya devam ediyorlar. Ülkemize yatırım yapanlar yatırımlarından vazgeçmiyorlar. Hem doğrudan hem portföy yatırımları devam ediyor" dedi.
Haber Tarihi: 25 Haziran 2013 Salı 14:17Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/erdogandan-divan-oteline-sok-suclama-180502-haber/