Beşiktaş, Franco'nun menajerini çağırdı

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, bir süredir temas halinde olduğu Kolombiyalı defans oyuncusu Pedro Franco'nun menajeri ile yarın İstanbul'da görüşecek.
Siyah Beyazlı takımın futbol genel direktörü Önder Özen'in yaklaşık 1 ay önce Güney Amerika'da yaptığı araştırmalar sonucu Franco'nun transferine karar verilmişti.

22 yaşındaki oyuncunun kulübü Millonarios ile anlaşma aşamasına gelen Siyah Beyazlı kulüp, Franco ile de anlaşmak için menajerlerini İstanbul'a çağırdı. Yarın yapılacak görüşmede anlaşmaya varılması halinde Franco, Beşiktaş'ın sezon öncesi kampına katılmak için Almanya'ya gidecek.
 
Kolombiya'nın Millonarios takımı altyapısında yetişen Pedro Franco, 2009 yılında A takım forması giymeye başladı. Stoper ve defansif orta saha pozisyonlarında görev yapabilen Franco, kariyeri boyunca sadece Millonarios forması giydi.

DHA
Haber Tarihi: 28 Haziran 2013 Cuma 19:42Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/besiktas-franconun-menajerini-cagirdi-181260-haber/