Yoğun bakımda doktor dayağı

Rusya’da bir doktorun yoğun bakımda tutulan kalp hastasını yumrukladığı görüntü şok etkisi yarattı.
Rusya'da kalp ameliyatı geçirdikten sonra yoğun bakıma kaldırılan hastanın doktor tarafından yumruklanarak dövülüş görüntüleri infial yarattı.
 
RIA Novosti'nin haberine göre, Urallar bölgesindeki Perm kentinde bir hastanenin yoğun bakımındaki kameraya yansıyan görüntüler insanları dehşete düşürdü. Andrey Votyakov adlı yoğun bakım sorumlusu doktor, birkaç saat önce kalp kapakçığı ameliyatından çıkmış olan 46 yaşındaki bir hastayla ağız dalaşına girdi.
 
Doktor daha sonra bir anda hastanın yüzüne yumruk attı. Hıncını alamayan doktor bunun ardından hastanın ameliyatlı göğsüne şiddetli bir yumruk daha indirdi. Hasta bu olaydan bir gün sonra hayatını kaybetti. Dehşet verici görüntüler yoğun bakımdaki kamera tarafından görüntülendi. Olay üzerine doktor hastane yönetimi tarafından işten çıkartılırken, polis de ölümün darpla bağlantılı olup olmadığını tespit etmek için soruşturma başlattı.
Haber Tarihi: 04 Temmuz 2013 Perşembe 11:41Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/yogun-bakimda-doktor-dayagi-182353-haber/