Mersin'de kaleşnikoflu kavga

Mersin'de alacak verecek meselesi yüzünden bir kişinin bıçakla yaralandığı kavga sonrası kaleşnikof silah ele geçirildi

MERSİN (CİHAN)- Mersin'de alacak verecek meselesi yüzünden bir kişinin bıçakla yaralandığı kavga sonrası kaleşnikof silah ele geçirildi. Tarafların uzun namlulu silahı atarak kaçmaya çalışan şahsı vermek istememesi üzerine polis biber gazı ve copla müdahalede bulundu. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre merkez Akdeniz İlçesi Silifke Caddesi Balık Pazarı civarındaki bir iş yerinde alacak verecek meselesi yüzünden bıçaklı kavga çıktı. Kavga sonrası iş yerinde çalışan Ü.Ç isimli bir genç bıçakla hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen polislerin çalışma yaptığı sırada ise iddiaya göre Z.A. isimli şahıs iş yerinde bulunan beze sarılı vaziyetteki kaleşnikof silahı baklavacı dükkanına atarak kaçtı.

Motorize Yunus Ekipleri uzun namlulu silaha el koyarken kaçan şahsı yakalamak için takviye polis ekipleri olay yerine geldi. Cadde üzerinde toplanan şahısların yakınları ise Z.A.'yı polise vermek istemedi. Bunun üzerine polis ile taraflar arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında polis cop ve biber gazı kullanarak müdahalede bulundu. 5 kişi gözaltına alınırken el konulan uzun namlulu silah incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis bıçaklama olayına karışan diğer şahısları ise yakalamak için çalışma başlattı.


CİHAN
Haber Tarihi: 11 Temmuz 2013 Perşembe 10:23Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/mersinde-kalesnikoflu-kavga-183975-haber/