Venezuela uyruklu hırsızlık şüphelileri gözaltında

Türkiye'ye bir ay önce turist olarak giriş yapan Venezuella uyruklu 4 kişi, İstanbul'dan beri takip ettikleri bir kişinin içerisinde 200 bin lira değerinde altın bulunan çantasını çaldıkları iddiasıyla Adapazarı'nda gözaltına alındı. Adlieyeye sevk edilen şüphelilerden ağladığı görüldü.
Dün gece kimliği açıklanmayan bir kişiye ait, park halindeki otomobil içersinden 200 bin lira değerindeki ziynet eşyası çalındı. Hırsızlık olayının polise bildirilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarından otomobilden hırsızlık yapan kişilerin kaçtığı aracı tespit edip, Adapazarı çıkışında yakaladı.
 
Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen ve Venezuella uyruklu oldukları belirlenen S.N.J.C. (45), M.G.F. (47), F.M.G. (44) ve L.J.C.'nin (51) tercüman aracılığıyla alınan ifadelerinde bir ay önce Türkiyeye gezmek için geldiklerini söyledi.

Altınların bulunduğu otomobili de İstanbul'dan itibaren takip ettiklerini söyleyen 4 şüpheli sağlık kontrolü için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin ağladığı da görüldü.

DHA
Haber Tarihi: 12 Temmuz 2013 Cuma 19:19Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/venezuela-uyruklu-hirsizlik-suphelileri-gozaltinda-184331-haber/