İnternet alışverişlerini TTNET faturası ile ödeme dönemi

TTNET’’liler, TTNET Ödeme servisi ile internet üzerinden gerçekleştirdikleri alışverişlerin ödemesini TTNET faturalarına yansıtabiliyor.
TTNET, müşterilerinin internet üzerinden gerçekleştirdikleri alışverişlerin ödemelerini TTNET faturası ile yapabilmelerini sağlayan “TTNET Ödeme” servisini hizmete sundu.
 
TTNET’lilerin TTNET Ödeme servisi ile internet alışverişlerinin ödemelerinigüvenli bir şekilde faturalarına yansıtabilmeleri için abonelik bilgilerinde kayıtlı cep telefonu numaralarına gönderilecek özel onay kodunu kullanmaları yeterli oluyor.
 
İnternet üzerinden yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek olan TTNET Ödeme servisinden yararlanmak için ayrı bir kayıt işlemi ise gerekmiyor. TTNET Ödeme servisi ile müşterilerin TTNET faturalarına yansıtılacak olan ücrete alışveriş tutarı dışında herhangi bir ücret eklenmiyor. Servis kapsamında TTNET müşterilerine herhangi bir SMS ücreti yansıtılmıyor. TTNET Ödeme ile ayda en fazla 100 TL’lik ödeme yapılabiliyor.
 
TTNET’in iş ortağı olarak 3Pay, Mobilepax, Neomobile, PayByMe ile çalıştığı TTNET Ödeme servisi ile alışveriş yapmak için alışveriş yapılan üye işyerinin ödeme sayfasında “TTNET Ödeme ile Öde” seçeneğinin seçilmesi gerekiyor. Daha sonra TTNET abonelik bilgilerinde kayıtlı cep telefonu numarasına gelen onay kodu girilerek ödeme işlemi tamamlanıyor.
Haber Tarihi: 02 Ağustos 2013 Cuma 16:56Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/internet-alisverislerini-ttnet-faturasi-ile-odeme-donemi-188635-haber/