Ünlülere uyuşturucu gözaltısı

İstanbul narkotik polisi, sabah saatlerinde ünlü isimlere yönelik yaptığı uyuşturucu operasyonunda 34 kişiyi gözaltına aldı.

Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak ve Nehir Erdoğan’la birlikte pekçok ünlü ismin gözaltında olduğu ve operasyonun daha da büyüyebileceği öğrenildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde İstanbul, Ankara, Aydın ve Muğla’da eş zamanlı operasyon düzenledi. 6 aylık fiziki ve teknik takibin sonucunda gerçekleşen operasyonda Deli Yürek ve Karadayı dizisi oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, BKM oyuncusu Şahin Irmak, Yalan Dünya’nın ‘Emir Danışman’ı Sarp Apak, Yahşi Cazibe dizisinde Barış karakterini canlandıran Gökçe Özyol, Yabancı Damat dizisi oyuncusu İlker Aksum, Engin Altandüzyatan ve Nehir Erdoğan’ın da aralarında bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı.

Şahıslar sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına getirildi. Operasyonun genişleyebileceği, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.
 

Haber Tarihi: 05 Ağustos 2013 Pazartesi 09:38Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/unlulere-uyusturucu-gozaltisi-189111-haber/