Saba gitti Gülben geldi

TMSF'nin el koymasının ardından Ciner grubuna geçen Show TV'nin son bombası Gülben Ergen oldu.
Gülben Ergen daha önce 1998-2001 yılları arasında TGRT'de Gümbür Gümbür Gülbence, 2008 yılında Atv'de Gülben Ergen'le Sürpriz ve son olarak da 2011 yılında TRT1'de Gülben programını sunmuştu.
 
Programın içeriği ve saati konusunda henüz kesinleşmiş bilgi yok. Ancak görünen o ki Sabah haberlerini Simge Fıstıkoğlu'na emanet eden Show TV yönetimi, daha önce Saba Tümer'in yayın yaptığı saatleri de Gülben Ergen'e teslim edecek.
 
SABA TÜMER'İN PROGRAMI REKLAM ARASINDA BİTİRİLMİŞTİ
 
Saba Tümer ile birlikte cuma günleri ekrana çıkan Yaşar Nuri Öztürk'ün Başbakan Erdoğan'a yönelik sözleri programın reklam arasında bitmesine yol açmıştı. 
 
14 Haziran günü, program başladıktan 15 dakika kadar sonra Programın daimi konuğu haline gelen Yaşar Nuri Öztürk, hükümeti, AK Partiyi ve Başbakan Erdoğan'ı isim vermeden sert bir şekilde eleştirip bir de üstüne konuyu Gezi Parkı'nda başlayan eylemlere bağlayınca olanlar olmuştu. "Direnişin üzerine panzerleri salıyorsun Nereye kadar götüreceksin bunu, bağırıp çağırıyorsun, gözlerini faltaşı gibi açıp…" diyen Yaşar Nuri Öztürk'ü "reklama giderek susturan Saba Tümer bir anda programından olmuştu. 
Haber Tarihi: 15 Ağustos 2013 Perşembe 15:29Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/saba-gitti-gulben-geldi-191209-haber/