F.Bahçe taraftarına zeytin dalı

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tribünde basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe taraftarına değindi.
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan mücadeleyi, siyah beyazlı taraftarlar arasında izleyen Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tribünde basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe taraftarına değindi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu, hiçbir takımla husumetleri olmadığını vurgulayarak, "Futbol kardeşlikse herkese aynı şekilde bakacaksınız. Bakın her konuşmamda açık bir şekilde söylüyorum. Bizim hiçbir takımla bir husumetimiz yok. Ben her cümlemde Fenerbahçe'nin muhteşem taraftarlarının her şeye layık olduğunu söylüyorum. Fenerbahçe taraftarı da bizim orada maç seyretmek istiyorsa, gelip seredebilir. Bizim mücadelemiz, hakkı, sahibinin olsun diye değil de benim olsun diye mücadele eden ve Türk futbolunu kirleten insanlarla. Biz bunun mücadelesini yıllardan beri veriyoruz. Bugün Cenab-ı Allah Trabzonspor'un başında olmayı nasip etti. Başkan olduk diye bizim tavrımızda bir değişiklik olmaz. Önemli bir koltukta oturuyoruz ama insanların düşünceleri değişmemeli" şeklinde konuştu.

DHA
Haber Tarihi: 18 Ağustos 2013 Pazar 23:23Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/fbahce-taraftarina-zeytin-dali-191879-haber/