Eğirdir'de çocuklara modern park

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde çocukların eğlenceli ve güzel vakit geçirebilecekleri parkların yapına devam ediyor

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde çocukların eğlenceli ve güzel vakit geçirebilecekleri parkların yapına devam ediyor. Son olarak Belediye Liman Sosyal Tesisleri yanında yapılan çocuk parkı hizmete açtı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, "Kaliteli ve güvenli çocuk parklarını geleceğimizin teminatı kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız için yapıyoruz. Onlar için ne yapılsa azdır." dedi.

Yeni yapılan ve hizmete giren çocuk parklarının onuncusu olduğunu belirten Başkan Özmeral, daha güvenli çocuk parklarının ilçede kurulduğunu ve zeminlerinin kum veya çakıl yerine kauçuk tabanla döşendiğini söyledi.

Aileler tarafından da büyük beğeni kazanan çocuk parklarının ilçeye ayrı bir renk kattığını belirten Başkan Özmeral, "Geleceğimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha sağlıklı ve daha güvenli olarak parklarda vakit geçirmelerini sağlamak belediye olarak bizim asli vazifemizdir." dedi.


CİHAN
Haber Tarihi: 19 Ağustos 2013 Pazartesi 15:50Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/egirdirde-cocuklara-modern-park-192016-haber/