Aydın'da 'Sualtı Hazineleri' sergisi

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde doktorluk yapan ve aynı zamanda amatör sualtı fotoğrafçısı olan Rüştü Kirman, denizaltının hazinelerini sergilemeye başladı.
 
Rüştü Kirman'ın sualtı fotoğrafı tutkunlarını buluşturduğu sergi Setur Marina AVM'de açıldı. Serginin açılışına Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) üyeleri katıldı. Fotoğraflarını çektiği sualtı canlıların boylarının 5 milimetreye 20 santimetre arasında değiştiğini belirten Kirman "Dalışlarımda karşılaştığım güzellikleri herkesin görmesini istedim.

Bu sergideki tüm fotoğraflar hızla kentleşen Kuşadası sahillerinde çekildi. Daha görmediğimiz, bilmediğimiz, çekemediğimiz yüzlerce canlı türü olduğunu biliyoruz. ve bu canlılık insanoğlunun yarattığı kirliliğe rağmen devam ediyor" dedi.
 
Doktor Mustafa Kirman'ın sergisinin ağustos ayı sonuna kadar açık kalacağı ve elde edilen gelirin EKODOSD'a bırakılacağı belirtildi.

DHA
Haber Tarihi: 26 Ağustos 2013 Pazartesi 18:18Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/aydinda-sualti-hazineleri-sergisi-193517-haber/