Define ararken canından oldu

İzmir'de ailesi tarafından 15 gün önce kayıp başvurusu yapılan tercüman Cengiz Mümin'in parçalanmış cesedi ,Torbalı ilçesindeki bir dağlık alanda bulundu

Bornova ilçesi Altındağ semtinde, 27 Ağustos 2013 günü polise başvuran Anıl Mümin, tercüman olan babası 45 yaşındaki Cengiz Mümin'den iki günden beri haber almadığı belirtti.

Bunun üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Mümin'in son olarak kaynakçı Z.K., hayvancılıkla uğraşan M.S., inşaat ustası S.D. ve H.B. ile birlikte Bornova'da görüldüğünü tespit etti. Araştırmalarını sürdüren ekipler, Mümin'in bu kişilerle birlikte Torbalı'ya define aramaya gittiğini belirledi. Bunun üzerine Z.K., M.S. ve S.D. gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadelerinde define aramak için gittikleri alanda kuyu açmak amacıyla dinamit patlattıklarını, Cengiz Mümin'in yaralanması üzerine korkarak kaçtıklarını söyledi.

Olay yerine giden ekipler, cesedi vahşi hayvanlar tarafından parçalanan Mümin'den geriye kalan kemikleri ve ayakkabılarını buldu. Gözaltına alınan Z.K., M.S. ve S.D., jandarma ekiplerine teslim edilirken. H.B. ismindeki zanlının halen arandığı bildirildi.


CİHAN
Haber Tarihi: 10 Eylül 2013 Salı 17:58Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/define-ararken-canindan-oldu-197265-haber/