Eskişehir'de komşu kavgası: 2 yaralı

Eskişehir'de komşular arasında çıkan kavgada Hamiyet Akkoyun ile Sinan Yanıkoğlu pompalı tüfekle yaralandılar.
Polis, olayın şüphelisi olarak Erdal Y. ile oğlu Çınar Y.'yi gözaltına aldı.
 
Olay, Esentepe Mahallesi Yeşilmeydan Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Daha önce aralarında husumet bulunan komşular arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Erdal Y. ile oğlu Çınar Y. pompalı tüfekle ateş ederek Sinan Yanıkoğlu ve Hamiyet Akkoyun'u bacaklarından yaraladı. Baba-oğul ve yanında bulunan kadın ve çocuklar 26 PC 042 plakalı otomobile binerek olay yerinden kaçtı.
 
Silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Sinan Yanıkoğlu ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne, Hamiyet Akkoyun da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Sinan Yanıkoğlu'nun sağlık durumun ağır olduğu belirtildi.
 
POLİSLER YAKALANDI
 
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi ekipleri, olay yerinden kaçan Erdal Y. ve oğlu Çınar Y'nin içinde bulunduğu otomobili Gökmeydan Mahallesi Borsa Caddesi Kent Park'ın arka girişinde durdurdu. Otomobildeki Erdal Y. ile Çınar Y. gözaltına alındı. Olayda kullanılan pompalı tüfeğe de el konuldu.

Emniyete götürülen şüphelilerden Çınar Y., tüfekle kendisinin ateş ettiğini söyledi. Bazı görgü tanıkları ise ateş edenin baba Erdal Y. olduğunu öne sürdü. Kavga sırasında yumruk darbeleriyle yaralananan Erdal Y., tedavisinin ardından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirdi. 

DHA
Haber Tarihi: 13 Eylül 2013 Cuma 20:54Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/eskisehirde-komsu-kavgasi-2-yarali-198017-haber/