"Puanlar almaya gideceğiz"

Gaziantepspor, cuma günü karşılacakları Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başlarken, teknik direktör Bülent Uygun, "Biz Antepspor olarak düştüğümüz o girdaptan çıkabilmek adına puanlar almak için gideceğiz" dedi.

Kırmızı siyahlı ekip, cuma günkü Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına teknik direktör Bülent Uygun, yönetiminde başladı. Kırmızı siyahlı ekip, kondisyon çalışmalarının ardından hazırlıklarını teknik ve taktik ağırlıklı sürdürdü.Geçen cumartesi günü kendi evlerinde 5-2'lik skorla mağlup oldukları maçla ilgili teknik direktör Bülent Uygun, "Hakem, maçı iyi yönetmedi.

Ama mağlubiyeti sadece ona bağlamıyoruz. Turgut Doğan Şahin'e de konuşmasından dolayı 50 bin Euro para cezası geldi. Oda cezasını çekecek, hakem ile de ilgili MHK kendisi karar verecek. Hakem, maçı iyi yönettiğini düşünüyorsa saygı duyarım ama ben fikirlerimi söylemekte de özgürüm. Söylediklerim arasında da kimseyi rencide edecek bir laf yok" dedi.

'CİDDİ BİR HAZIRLIK MAÇI OLACAKTIR'

Ziraat Türkiye Kupası 2'nci Tur müsabakaları kurasında Çorum Belediyespor ile eşleştiklerini ifade eden Bülent Uygun, karşılaşmanın Gaziantep'te oynanmasının da kendileri için avantaj olduğunu söyledi. Çorum Belediyespor maçının kendileri için bir hazırlık maçı olacağını belirten Uygun, "Şimdi maçın Gaziantep'te oynanmış olması bizim için avantaj.

Deplasman yorgunluğu yaşamayacağız. Dolayısıyla Çorumspor'u ağırlamaktan onlarla böyle bir maçta karşılaşmaktan gurur duyuyorum. Türkiye Ziraat Kupası'nı da bu şekilde organize eden yöneticileri de tebrik ediyorum. Bütün herkesi, kucaklamaktır bu. Hatta bu maçta da benim oynamamış birçok futbolcumda oynama fırsatı bulacaktır. Bu maç bir nevi ciddi bir hazırlık maçı olacaktır" dedi.

'PUANLAR ALMAYA GİDECEĞİZ'

Cuma günü karşılacakları Akhisar Belediyespor maçında 3 puanla tanışmak için mücadele edeceklerini belirten Bülent Uygun, şunları kaydetti: "Akhisar geçen sezon Hamza Hamzaoğlu ile gerçekten olmazı başaran çok önemli bir başarı elde edip, çok cüzi miktarlarda kümede kalma başarısı göstermiş bir takım. Akhisar'ın iyi yönetildiğini düşündüğüm bir yönetimi var.

Çok da başarılı hocası ve özveriyle oynayan futbolcuları var. Zor bir maç bizi bekliyor. Biz Antepspor olarak düştüğümüz o girdaptan çıkabilmek adına puanlar almak için gideceğiz. Allah'in izni ile kazanan taraf olmak için gideceğiz. Bunun mücadelesini vereceğiz. Zor ama keyifli bir maç bizi bekliyor. İnşallah kazanan taraf biz oluruz.

MUHAMMET DEMİR: 3 PUANLA MORAL ARTACAK

Kırmızı siyahlı ekibin başarılı forvet oyuncusu Muhammet Demir ise, Akhisar karışısında alacakları 3 puanın kendileri için çok önemli olacağını belirterek, şöyle konuştu: "Çaykur Rizespor maçı, bizim için üzücü bir mağlubiyet oldu. Ama sahada verdiğimiz mücadele, yaptığımız yardımlaşma, 10 kişi ile yenebilme ihtimalimiz, bunlar bizim için ileriye dönük güzel şeyler.

İnşallah önümüzdeki maçlarda bu mücadelemizi devam ettirip, iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. 3 puanla tanışamamak bizim için büyük bir handikap. Ama ilk 3 puanımızı Akhisar maçında almak istiyoruz. 3 puanı aldıktan sonra takımın moral ve motivasyonu daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. 3 puanla beraber daha birçok 3 puana gideceğimize inanıyorum.

BİNYA: EVİMİZDE KAYBETTİK

Çaykur Rizespor maçının son dakikalarında ters vuruşlu topu kendi ağlarına gönderen kırmızı siyahlı ekibin Kamerunlu defans oyuncusu Gilles Binya'da, 5-2'li skorun kendileri için can sıkıcı olduğunu belirtti. İlk galibiyeti almak istediklerini belirten Binya, "Çok kaliteli bir takıma sahibiz, 3 puanla tanışmak istiyoruz" dedi.


DHA
Haber Tarihi: 17 Eylül 2013 Salı 20:12Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/puanlar-almaya-gidecegiz-198783-haber/