Rus mankene XXL teklif

'Güzel ve Çirkin' dizisi, Antalya'da yaşayan Rus asıllı manken Olga Fabrikova'ya uğurlu geldi.
Başrollerini Ali Sunal ile Naz Elmas'ın paylaştığı, Kanal D televizyonunda yayınlanan 'Güzel ve Çirkin' dizisi, Antalya'da yaşayan Rus asıllı manken Olga Fabrikova'ya uğurlu geldi.
 
Diziye 3 bölüm için giren ve 4 bölümü geride bırakan Fabrikova, Rus hayat kadınını canlandırıyor. Dizinin ardından Rusya'nın Playboy benzeri ünlü dergisi XXL'dan kapak teklifi alan 29 yaşındaki Fabrikova'yı heyecan sardı. Derginin marjinal, ancak yüksek tirajlı olduğunu belirten Fabrikova, çekimler için Kasım ayında Moskova'ya gideceğini söyledi. Derginin Aralık ayı kapağı olacağını belirten genç manken, "Fotoğraf çekimleri yapacağız. XXL dergisinde haber olmak çok önemli. Çıplaklığın estetik ile bütünleştiği fotoğraflara yer veriyorlar" dedi.
 
Ailesinden de olumlu yanıt aldığını kaydeden Fabrikova, 'Güzel ve Çirkin' dizisindeki rolünün de devam ettiğini ekledi. Böyle bir dizinin bölümlerinde kısa da olsa rol almanın oyunculuk deneyimi açısından önemli olduğunu dile getiren başarılı manken, "Dizi bittiğinde Moskova'ya gideceğim. Dergi çekimlerinin ardından İstanbul'da oyunculuk eğitimi alacağım ve dizi sektöründe kendimi kanıtlayacağım" diye konuştu.

DHA
Haber Tarihi: 19 Eylül 2013 Perşembe 11:20Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/rus-mankene-xxl-teklif-199112-haber/