Türkiye'yi ağlattı

Çiğdem Yüce Bezci, yapımcı Acun Ilıcalı'nın dün akşam yayınlanan 'O Ses Türkiye Yarışması'na katıldı.
Antalya'nın, Alanya İlçesi'nde 14 Ekim 2009'da nişanlısı Alper Bezci'nin kullandığı otomobilin takla atması sonucu ağır yaralanarak sağ bacağını kaybeden şarkıcı Çiğdem Yüce Bezci, yapımcı Acun Ilıcalı'nın dün akşam yayınlanan 'O Ses Türkiye Yarışması'na katıldı. 
 
Yarışmaya damgasını vuran Bezci, şarkısı ve hayat hikayesi ile başta jüri üyeleri olmak üzere televizyon başındakileri göz yaşlarına boğdu. Ebru Gündeş, Hadise, Gökhan Özoğuz ve Murat Boz'dan oluşan jüri karşısına Yıldız Tilbe'nin söylediği 'Seni Sana Bırakmam' adlı şarkıyı seslendiren Bezci, jüriyi kendine hayran bıraktı. Şarkının ortasında 4 jüride butona basarak Bezci'yi kendi takımına almak için kıyasıya mücadele içine girdi.
 
Şarkısını tamamlamasının ardından gözyaşlarına hakim olamayan Antalyalı şarkıcı, “Bu mutluluk göz yaşları. Çok mutluyum" dedi. Jüriye ayakta durmakta zorlandığını söyleyen Yüce, Ebru Gündeş'in "Neyin var" sorusu üzerine, "Yıllar önce şimdiki eşim ile trafik kazası geçirdik. Sağ ayağımı kaybettim. Bir yıl boyunca nişanlım bana baktı. Allah benden ayağımı aldı fakat sesimi almadı. Şarkılarımı size söylemek istiyorum" dedi.
 
Bu sözleri üzerine duygusal anların yaşandığı O Ses Türkiye stüdyosunda, alkış tufanı koptu. Pembe straples kostüm giyen Çiğdem Yüce Bezci, “Allahım kazada benden ayağımı aldı. Oğlum Kutsal Haktan'a da 6 parmak verdi. Allah'tan korkmayan taş olsun. Ben Allah'ımın büyüklüğünü her yaşadığım gün daha çok iyi anlıyorum" dedi.
 
Kazanın ardından vücudunda 19 kırık oluşan ve sağ bacağı diz kapağının üzerinden kopan Çiğdem Yüce Bezci, jüriye Antalya ve Ankara'daki hastanelerde 200 gün verdiği yaşam savaşını anlattı. Birçok ameliyat geçirdiğini ve Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde uzun süren bir tedavinin ardından, yurtdışından getirilen sensörlü ve multi işlemcili protez bacağıyla yeniden yürümeye başladığını vurgulayan Bezci, “Kazanın olduğu gün şimdiki eşim o dönem nişanlım olan Alper Bezci, bir yıl çocuklar gibi bana baktı. Oğlumuz Kutsal Haktan dünyaya geldiğinde yeniden doğdum. Şimdi ise şarkılarımı sizlere söylemek istiyorum" diyerek eteğini kaldırıp protez bacağını gösterdi.
 
Bu konuşmasının ardından jüri ayağa kalkarak Bezci'nin yanına gitti. Ebru Gündeş ve Hadise ile birlikte söylediği şarkıyı düet yaparak tekrar söyleyen Antalyalı şarkıcının elindeki koltuk değneğini düet esnasında yere atması ekran başında kendisini izleyenleri ve stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu. Eşi ve oğlunun stüdyodan takip ettiği Bezci, düetin ardından takımında yer alacağı jüri üyesini seçti. Uzun süre düşünen Bezci, "Ebru Gündeş'in yanında olmak istiyorum" diyerek Gündeş'in takımına girdi.
 
Seçimlerin ardından kulise giden Antalyalı şarkıcı eşi ve oğluna sarılarak gözyaşları içinde başarısını kutladı.
Haber Tarihi: 25 Eylül 2013 Çarşamba 13:11Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/turkiyeyi-aglatti-200432-haber/