İki kayıp cesetten biri bulundu

İtalya'nın Toskana bölgesine bağlı Giglio adası açıklarında karaya oturarak yan yatan Costa Concordia kruvaziyerinin dik konuma getirilmesinden üç hafta sonra kayıp durumdaki iki kişiden birinin cesedine ulaşıldı.

Üç hafta önce tüm dünyanın yakından izlediği bir çalışmayla dik konuma getirilen Costa Concordia kruvaziyerinin su altındaki kısımlarında yapılan çalışmalar sırasında, kazada kayıp olan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldığı kaydedildi. Gemide garson olarak çalışan Hindistan uyruklu Russel Rebello'ya ait olduğu tahmin edilen ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öğle saatlerinde arama kurtarma çalışmalarını sürdüren ekipten yapılan açıklamada Russel Rebello'ya ait olduğu tahmin edilen kayıp cesedin geminin su altındaki 3. köprü kısmında bulunduğu belirtildi.

Tanınmayacak derecede deforme olduğu bildirilen cesedin DNA testi ve otopsi için Adli Tıp Kurumu'na nakledildiği açıklandı. Diğer kayıp Maria Grazia Trecarichi'nin cesedini arama çalışmalarınınsa hız kesmeden devam ettiği ifade edildi.


CİHAN
Haber Tarihi: 08 Ekim 2013 Salı 20:00Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/iki-kayip-cesetten-biri-bulundu-203233-haber/