"Göğüsleri başrolde"

Dekoltesi yüzünden kovulan Gözde Kansu'nun şimdi de bu filmi dillerde. Kutsal Bir Gün filminde göğüslerini göstermiş.
Hüseyin Çelik'in sözleri nedeniyle dekolte kovulmasını yaşayan Gözde Kansu'ya Sabah gazetesi topyekün savaş açtı. Gazetenin sürmanşetinden genel yayın yönetmeni Erdal Şafak ve gazetenin 3 yazarı mevzuya dahil oldu.
 
Gazetedeki topyekün "dekolte" operasyonunda dikkat çeken atışı televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ yaptı. Aytuğ, Gözde Kansu'ya Altın Portakal'da yarışan Kutsal Bir Gün filmindeki sahnesi ile yüklendi. 

İşte Yüksel Aytuğ'un o yazısı

Göğüsleri başrolde
 
Film tam da bir bardak suda kopartılan ’dekolte fırtınasının’ üzerine geldi. 
Altın Portakal’da yarışan Kutsal Bir Gün filminde, Veliaht yarışmasının olay yaratan sunucusu olarak ününe ün katan Gözde Kansu da rol alıyordu ve tesadüfe bakın ki; film Kansu’nun dekolte sahnesi ile açıldı. 
Kansu’nun canlandırdığı ’Burcu’ karakteri, iş başvurusu kuyruğunda eski patronları olan iki kardeş ile karşılaştı. 
Kardeşler, göğüslerinin büyük bölümünü açıkta bırakan bir kıyafet giymiş olan Burcu’nun görüntüsünü tartışmaya başladılar. 
Ağabey, "Yahu bunun göğüsleri bu kadar büyük müydü?" dedi. 
Kardeşi yanıtladı: "Bize iş için başvurduğunda da büyük görünüyordu ama işe girdikten sonra nasıl olduysa birden küçülüverdi." 
Ağabey konuştu: "Kesin, destek gibi bir şey kullanıyor iş görüşmelerinde." 
 
AÇIP GÖSTERDİ 
Sonra bunu Burcu’ya sormaya karar verdiler. Burcu, "Demek benimle ilgili aklınızda sadece memelerim kalmış" dedi ve ekledi: "Siz memelerimden önce bana olan borcunuzu ödeyin. Battık dediniz, 2.5 aylık maaşımın üzerine yattınız." 
 
Ama bizim erkekler yine meme tartışmasındaydı. "Bize göğüslerinin gerçek olduğunu ispatlarsan, kalan paranı verebiliriz" dediler ve Burcu herkesin önünde tişörtünü sıyırıp göğüslerini iki kardeşe gösterdi. Konuyu noktalayan ise küçük kardeş oldu: "Senin memelerin yüzünden pek çok kadın iş görüşmelerinde mağdur oluyor. Başkalarının hakkı olan işleri sen alıyorsun!" 
Yani bu kadar mı tesadüf olur? Filmin yapımcısı Adam Film, 100 binlerce lira harcasa, Kutsal Bir Gün filmi için böyle etkili bir tanıtım kampanyası yapamazdı. 
 
Film bugün vizyona girse; pek çok kişi, sırf dekolte tartışmasına konu olan malzemeyi yakından görmek için sinemalara koşar! Bir de, filmin yalnızca 10 dakikasında görünen Kansu; ’göğüs farkıyla’ ’En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü alırsa, tam olur vallahi... 
 
YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN
Haber Tarihi: 11 Ekim 2013 Cuma 13:40Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/gogusleri-basrolde-203869-haber/