Mesut Özil'den 'Milli Takım'a tweet

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 9 grupta son maçlar bu akşam oynanacak. C Grubu'nda oynanan 9 maç sonunda topladığı 25 puanla finalleri garantileyen Almanya'da forma giyen Mesut Özil, Türkiye'ye ve İngiltere'deki arkadaşlarına başarı dileyen tweet attı.

Almanya A Milli Takım'ın formasını giyen Arsenal'in Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil, İsveç deplasmanında mücadele edecek. Mesut Özil, H Grubu'da grup liderliği mücadelesi veren ve bu akşam TSİ 22.00'de Polonya'yı konuk edecek İngiltere'de forma giyen arkadaşlarına başarılar diledi.

Mesut Özil, Hollanda'yı ağırlayacak olan A Milli Futbol Takımı'na da attığı twitle destek verdi. Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, A Milli Takım'ın Hollanda ile oynayacağı tarihi karşılaşma öncesinde attığı tweetle destek verdi.

Mesut Özil, Twitter hesabından "İngiliz ve Türk arkadaşlarıma şans diliyorum. Umuyorum siz bunu yapacaksınız." diye yazdı.


CİHAN
Haber Tarihi: 15 Ekim 2013 Salı 19:24Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/mesut-ozilden-milli-takima-tweet-204757-haber/