Halkbank 3-0 Konak Belediye

Halkbank, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nin ilk haftasında kendi sahasında Konak Belediye'yi 3-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Sezona Süper Kupa zaferi ile başlayan başkent temslicisi, ligin yeni takımlarından Konak Belediye karşısında fazla zorlanmadı. Halkbank, İzmir temsilcisi karşısında maça tempolu başladı.

Hüseyin'in önderliğinde skor üreten Mavi-Beyazlılar, yaptığı etkili savunmayla rakibine sayı şansı tanımadı. Karşılaşmanın ilk setindeki teknik molaları 8-6 ve 16-10 üstünlükle geçen Halkbank, seti 25-18 kazandı.

İkinci sette etkili servislerle rakibinin hücum gücünü azaltan ev sahibi ekip, hücumlarda her bölgeyi iyi kullandı. Başkent temsilcisi Kaziyski ve Resul ile etkili olarak ikinci teknik molayı 16-14 önde geçti.

Setin son bölümünde oyundan düşen ev sahibi ekip, rakibinin hücumlarına engel olamayınca skor 24-24’te eşitlendi. Final sayılarında sert bir mücadele yaşandı. Halkbank bu bölümde tecrübesini konuşturdu ve seti 27-25 kazandı.

Üçüncü sette Mitar Tzourits ve Juantorena ile hücumlarda etkili olan Halkbank,8-7 ve 16-13'lük teknik mola üstünlüğünün ardından setin son bölümünü de istediği tempoda oynadı. Seti 25-23 maçı da 3-0 kazanan Halkbank bu sezon ilk galibiyetini almış oldu.


CİHAN
Haber Tarihi: 19 Ekim 2013 Cumartesi 20:49Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/halkbank-3-0-konak-belediye-205401-haber/