"Bu maç beni tatmin etti"

Fenerbahçe Ülker Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes karşısında aldıkları 84 - 65'lik galibiyetin kendisini tatmin ettiğini söyledi.

Anadolu Efes'i 84 - 65 yenen Fenerbahçe Ülker'de baş antrenör Zeljko Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bazı maçların hazırlık niteliğinde olmadığını belirterek, Geçen hafta Galatasaray'ın Anadolu Efes'i rahat geçtiğini dile getirdi.

Obradovic, "Oktay Mahmuti arkadaşım ve bu maça nasıl hazırlandığını biliyorum. Çok zor bir maç bekliyordum ve takımıma sürekli Efes'in buraya gelip bize çok zorlu bir maç yaşatacağını anlatmaya çalıştım. Aynen de böyle oldu. Çok da karakterli bir takım. Maçın başından beri karakterlerini gösterdiler. Bizim için çok kötü bir başlangıçtı. Hücum ve savunma açısından hatalarımız oldu." şeklinde konuştu.

Maçın başındaki heyecanlarını bu yıl ilk defa seyircilerinin karşısında oynamalarına bağlayan tecrübeli çalıştırıcı, "İkinci çeyrekte ve ikinci yarıda savunmamızla maçın seyrini değiştirdik. Bu maç beni çok tatmin etti." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Bogdanovic ise yaptığı açıklamada "Zor bir maç olacağını başından beri biliyorduk. Maça çok iyi başlamadık. Sonra toparlanmaya başladık ve avantajı kendimize çevirdik. Çok hızlı koştuk ve sonuç bu." diye konuştu.


CİHAN
Haber Tarihi: 20 Ekim 2013 Pazar 18:40Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/bu-mac-beni-tatmin-etti-205535-haber/