Mağazadaki hırsızlık güvenlik kamerasında

Denizli'de elektronik eşya mağazasına giren kimliği belirsiz kar maskeli iki kişi, güvenlik kamaralarının yönünü değiştirdikten sonra yaklaşık 1.5 saatte, 224 bin TL değerindeki cep telefonu, bilgisayar ve elektronik eşyayı alıp kaçtı. İki zanlının, mağazadaki rahat tavırları güvenlik kamerasına da yansıdı.
 
Olayı, İstasyon Caddesi'nde kısa süre önce açılan, iki bin metrekarelik kapalı alana sahip altı katlı Temsan Bilgisayar İletişim Teknoloji Mağazası'nda geçen 18 Ekim'de saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Sabah saatlerinde mağazaya gelen çalışanlar, hırsızlık olayını fark edince polisi aradı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, mağazaya giren zanlıların iki kişi olduğunu tespit etti. Ancak kimliklerini henüz belirleyemedi.
 
ONLARCA ELEKTRONİK EŞYA
 
Mağaza yetkililerinin yaptığı incelemede ise zanlıların güvenlik kameralarının yönünü değiştirdikten sonra yaklaşık 1.5 saat içerde kaldıkları ve 224 bin TL değerinde elektronik eşyanın çalındığı saptandı. Zanlıların rahat tavırları görüntülere de yansıdı.
 
MAĞAZA YETKİLİSİ TEPKİ GÖSTERDİ
 
Temsan Genel Koordinatörü Mehmet Ergün, zanlıların halen yakalanamamasına tepki gösterip, "Mağazanın bulunduğu cadde, Denizli'nin en işlek caddelerinden biridir. Bu hırsızlık burada nasıl oldu anlamak mümkün değil. Mağazayı daha yeni açtık.

İçeriye giren hırsızlar, 1.5 saat kalıyor. Bu süre zarfında hiçbir devriye aracı geçmedi mi? Hiç mi gürültü duyulmadı? Hiçbir MOBESE kamerası görüntü alamadı mı? Çaldıklarını almışlar ve gitmişler. Dışarıda da arkadaşları bekliyormuş.

Tahminimiz 5 ya da 6 kişi oldukları yönünde, rahat rahat hırsızlık yapıp gitmişler. Hukuk ve yargıdaki boşluklardan dolayı hırsızlar az ceza alıyor. Biz hırsızların yakalanmasını istiyoruz" dedi.

DHA
Haber Tarihi: 29 Ekim 2013 Salı 18:57Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/magazadaki-hirsizlik-guvenlik-kamerasinda-207381-haber/