Alanya'da esrarengiz ceset

Antalya’nın Alanya ilçesinde balık tutmaya giden 2 genç, poşet aradıkları kayalıkların arasında tanınmayacak şekilde çürümüş ceset buldu.


Elikesik Kavşağı deniz kıyısında bulunan kayalık alana akşam saatlerinde balık avlamaya çıkan V.Ö. ile C.F., bir süre sonra tuttukları balıklar için poşet ihtiyacı duydu.

Kayalıklar arasına poşet aramaya çıkan 2 arkadaş, kayalıkların arasında bir ceset gördü. Tanınmayacak halde çürüyen cesedi ilk etapta mankene benzeten 2 arkadaş durumu polise bildirdi.

Bölge jandarma bölgesi olduğundan olay yerine jandarma olay yeri inceleme ekibi geldi. İncelemelerde bulunan jandarma ekibi cesedin 30-35 yaşlarında bir erkeğe ait olduğunu belirledi. Olay yerine gelen nöbetçi Cumhuriyet savcısı da ceset üzerinde incelemede bulundu.

Yapılan ilk tespitte cesedin öldürülerek bulunduğu noktaya konulduğu belirlendi. Ceset, jandarma ekiplerinin de yardımıyla kayalıkların arasından çıkartıldı. Yarım saatte güçlükle çıkartılan ceset üzerinde yapılan incelemede kolunda bulunan kaplan dövmesi ve boynunda kolye bulundu.

Jandarma ve polis eşkale uyan kayıpların kimliklerini araştırmaya başladı. Ceset otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


CİHAN
Haber Tarihi: 29 Ekim 2013 Salı 20:26Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/alanyada-esrarengiz-ceset-207403-haber/