Caner'in karısı kiminle yakalandı?

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, ünlü popçu Berkay'la aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili olarak konuştu.
Akmerkez'de Berkay'la fotoğrafı çekilen Asena Erkin, ihanet iddiasıyla ilgili şu sözleri söyledi:
 
"Caner şu an yanımda. İkimiz de şok olduk. Sadece iş yaptığım arkadaşım Berkay. İkimiz de şok olduk. Çünkü Berkay benim arkadaşım. Evli, barklı, çocuklu, mutlu bir insana bu nasıl yapılır. Caner'in popülaritesi yüzünden bunu yapıyorlar. Çağla Şikel ile Emre Altuğ da çok tatlı bir çift. 10 senedir onları da boşamak için uğraşıyorlar. 
 
"'AYNI POZU VERELİM' DEDİM..."
 
"Caner'le 'Gidelim Akmerkez'e aynı pozu verelim' diye dalga geçtim. Bir defa böyle bir şey olsa Akmerkez'de mi buluşuruz? Berkay'la bizi aylar önce çektiler. Yani bugün yayınlanan fotoğraf aylar önce çekildi. Bizi çektikleri yer de kadınlar tuvaletinin önü, bebek odası değil. Ben tuvalete giriyordum. Bir kız bir erkek arkadaş olamaz mı ya da beraber iş yapamazlar mı.. Berkay'ın üzerine yapışmış bir imaj var. Mesela Berkay'ı, Seda Önder'le de yazmışlardı. Halbuki onlar çok yakın arkadaşlar. "
 
"CANER'E OYNUYORLAR"
 
Asena Erkin açıklamalarına şöyle devam etti: 
"Bu haberleri yaparak kesinlikle Caner'e oynadıklarını düşünüyorum. Caner başarılı diye bunu yapıyorlar. Benim üzüldüğüm tek nokta; bu haberleri annem babam okuyor. Biz Caner'le nişanlı oluruz, farklı bir durum olur. 'Tercihim farklı oldu' dersin. Ben Caner'e aşık olarak evlendim. Hala da öyle. Geçenlerde FB-GS maçı vardı. Ben Caner formasıyla ortalıkta ne işim var. Instagram'dan fotoğraflarımı paylaştım."
 
"NİYE İKİ ADAM DA KABUL ETSİN?"
 
"Böyle bir şey olsa niye bu kadar uzun sürsün. Bir tercih yapılması gerekmez mi? İki adam da bunu kabul mü edecek. O kadar saçma sapan bir olay ki... Bir de Berkay benim adımı telefonuna niye Aysel diye kaydetsin. Sonuçta evli bir erkek değil. Bu fotoğraf birkaç ay önce çekildi. Caner'e söyledim. Caner'in her şeyden haberi var. Ondan bir şey saklamam. "

Vatan Gazetesi
Haber Tarihi: 26 Kasım 2013 Salı 08:49Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/canerin-karisi-kiminle-yakalandi-212730-haber/