Kadıköy’de kan dökenler yakalandı

Bir sosyal paylaşım sitesindeki restleşme sonrası Kadıköy’de Metehan Bozkurt’un bıçaklanarak öldürüldüğü kavgaya karıştıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı

Bir sosyal paylaşım sitesindeki restleşme sonrası Kadıköy’de Metehan Bozkurt’un bıçaklanarak öldürüldüğü kavgaya karıştıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kadıköy’de önceki gün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda iki grup arasındaki kavga güvenlik kameralarına da yansımıştı. Kameralara saniye saniye yansıyan olayda, Metehan Bozkurt bıçaklanarak öldürülmüştü. Kavga sırasında Dursun Ekiz de yaralanmıştı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasında kavgaya karıştıkları belirlenen Emre B., Seyit Y. ve Zeki A. gözaltına alındı. Soruşturma sırasında kavganın bir sosyal paylaşım sitesindeki tartışma sonrası restleşmeyle başladığı, tarafların daha sonra kavga için birbirlerine randevu verdikleri belirlendi. Şüpheliler poliste kavgaya karıştıklarını ancak bıçak ya da silah kullanın kendileri olmadığını söyledi.


CİHAN
Haber Tarihi: 29 Kasım 2013 Cuma 17:33Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kadikoyde-kan-dokenler-yakalandi-213545-haber/