"Karneleri de düzeltmeleri gerekir"

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Eskişehir ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki Apollon Limassol maçının ardından üçüncü maçı da kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Akçay, 3-1 kazandıkları Kayseri Erciyesspor maçının ardından yaptığı açıklamada, maçın başından sonuna kadar istedikleri ve iyi oynadıklarını belirterek, "Karşımızda da son zamanlarda yükselişte olan Erciyes vardı.

Onların da oyunun bir bölümünde egemen olduğunu söyleyebilirim. Genel olarak baktığımızda ise maçın başından sonuna kadar galibiyeti isteyen bir takım olarak oynadığımız düşünüyorum." dedi.

Şuana kadar 20’nin üzerinde maç oynadıklarına dikkat çeken Akçay, oyuncularının bu özverileri ve devamlığını da kamuoyu ile paylaşmak istediğini dile getirdi. Ligdeki Eskişehirspor ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki Apollon Limassol maçlarıyla üst üste üçüncü maçlarını kazandıklarına değinen deneyimli hoca, "Ancak deplasman karnemizin iyi olmadığını söyleyebilirim. Umarım deplasmanlarda da bu oyun ve arzuyu yakalarız." ifadelerini kullandı.

Akçay, Olcan’ın attığı gollerden sonra sevinmemesiyle ilgili bir soru üzerine, "Olcan çok karakterli bir oyuncu. Rakibe gösterdiği saygının ifadesi olarak düşünüyorum. Bir sorunumuz olan ya da sorun yaratacak bir oyuncu değil. Sanıyorum rakibe olan saygısında dolayı yapıyor olabilir. Ama kendisine da açıkçası böyle bir soru sormadım." cevabını verdi.

Futbolculardan Zeki Yavru, UEFA Avrupa Ligi’ndeki başarılarının tesadüf olmadığını göstermek için ligde de iyi sonuçlar almak istediklerini belirtti. Genç futbolcu, sahalarında maç kaybetmediklerini, Erciyes maçını kazandıkları için de mutlu olduklarını söyledi.

Mustafa Yumlu da üst sıralara tırmanmak için sahaya galibiyet için çıktıklarını belirterek, "Taraftarımızın önünde maç kaybetmiyoruz, bundan sonra da kaybedeceğimizi sanmıyorum. Önemli bir galibiyet aldık. İnşallah bu galibiyet serimiz bundan sonra da devam eder." ifadelerini kullandı.


CİHAN
Haber Tarihi: 01 Aralık 2013 Pazar 18:45Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/karneleri-de-duzeltmeleri-gerekir-213851-haber/