Ebru Gündeş canlı yayında ağladı

Eşi Reza Zarrab’ın yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanmasının ardından zor günler geçiren Ebru Gündeş’in Star TV’deki 'O Ses Türkiye' yarışma programında eşi hakkında konuştu.
Çok duygulanan Ebru Gündeş, gözyaşlarını tutamadı. Ebru Gündeş "İnşallah kara günler çabuk geçer, üzgünüm. Reza çocuğumun babası ve benim de kocam biz severek evlendik. İyi günde kötü günde beraber olacaz" dedi.
 
Ebru Gündeş şöyle konuştu:
 
"Çok şaşkın ve çok üzgün olduğum bir konu. Reza benim çocuğumun babası ve benim de kocam. Biz çok severek evlendik. Ve evlenirken bir söz verdik: İyi günde kötü günde beraber olacaktık. Evet bir karanlıktan geçiyoruz. Bildiğim bir şey var ki her gecenin bir sabahı var. Ve bunun da bir sabahı var.
 
Bu gece bir tek arkadaşlarımdan ricam, onlar ve sen benim yükümü hafifleteceksiniz. Vücut olarak burdayım ama duygu olarak asla burda değilim. Çünkü içim kan ağlıyor. Ayrıca sen ne koca yürekli bir adam mışsın be... Beni hiç yalnız bırakmadın. Burada gülüyorduk, eğleniyorduk. Sadece bundan ibaret sanıyordum ama hepinizin desteğine çok teşekkür ediyorum.

DHA
Haber Tarihi: 24 Aralık 2013 Salı 20:53Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ebru-gundes-canli-yayinda-agladi-218598-haber/