Bursaspor'dan Batalla açıklaması

Bursaspor'dan ayrılarak ülkesine giden Pablo Martin Batalla'nın menajerleri Susana Nagus ve Eduardo Filipe Gonzales Bursa'ya gelerek, Batalla'nın kiralanması için teklifte bulundu.Yeşil-beyazlı kulüp ise teklifi reddetti.

Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, menajerler Susana Nagus ve Eduardo Filipe Gonzales’in kulübü ziyaret ettiği belirtildi.

400 BİN EURO'LUK KİRALAMA TEKLİFİ

Açıklamada, şöyle denildi: "Kulübümüzü ziyaretlerinde kulüp Başkanımız Erkan Körüstan, Pablo Martin Batalla’nın kulübümüzün futbolcusu olduğunu özellikle vurgulamış ve futbolcunun Bursa’ya dönmesini önermiştir. Ancak futbolcunun menajerleri Pablo Martin Batalla’nın Bursa’ya dönmek istemediğini ifade etmişlerdir. Kısa bir süre önce Pablo Martin Batalla’nın babasının 200 bin Euro'luk kiralama önerisine bu kez menajerleri 400 bin Euro'luk yeni bir teklif ile gelmişlerdir. Bu gelişme kulübümüzce ciddiye alınmamış ve futbolcunun menajerlerine kabul edilebilir nitelikte bir kiralama veya satış teklifiyle gelmeleri önerilmiştir." 


CİHAN
Haber Tarihi: 24 Ocak 2014 Cuma 17:14Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/bursaspordan-batalla-aciklamasi-225159-haber/