Mourinho'dan şaşırtan açıklama!

Dün gece oynanan Premier Lig maçında Mourinho'nun çalıştırdığı Chelsea, Pellegreni'nin başında olduğu Manchester City'i 1-0 mağlup etti.
Bu sonuçla Manchester City bu sezon ilk defa kendi evinde mağlup oldu.
 
Sırp defans oyuncusu Branislav Ivanovic'in ilk yarıda attığı gol ile Manchester City'i evinde yenen Chelsea'de moraller iyi. Lider Arsenal'in 2 puan gerisinde ve Manchester City ile averaj farkı yüzünden 3. sırada olan Maviler'de menajer Jose Mourinho'nun ise maç sonu yaptığı açıklamalar kafa karıştırdı. Portekizli teknik adam "Şampiyonlukta kendimizi favori görmüyorum. Bu sezon için favorilerim Arsenal ve Manchester City. Onlar Premier Lig'in en iyi futbol oynayan takımları. Bugün biz maçı kazanmış olabiliriz ama bu Manchester City'nin İngiltere'nin en iyi takımı olduğu gerçeğini değiştirmez. Bugün sadece biz daha iyiydik ve kazandık. Derbi maçlarını seven bir takımız ve büyük maçlarda iyi oynuyoruz. Bu sene olmasa bile önümüzdeki yıl Premier Ligi kazanacağımızdan eminim" ifadelerini kullanarak İngiliz medyasında herkesi şaşırttı ve gündem oluşturdu.
 
Bu arada dünkü Premier Lig maçında sahasında Chelsea'ye 1-0 kaybeden Manchester City 2010 Kasım ayından beri ilk defa kendi evinde bir lig maçında gol atamadan bitirdi.
Haber Tarihi: 04 Şubat 2014 Salı 12:21Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/mourinhodan-sasirtan-aciklama-227452-haber/