Hayalet güvenlik kamerasında!

İngiltere’nin Bolton kentinde Ye Olde Man isimli barın güvenlik kamerasını izleyen çalışanlar ‘hayalet’ olduğuna inandıkları bir görüntüyle karşılaştı.
İngiltere’nin en eski barlarından birisi olan Ye Olde Man and Scythe paranormal bir olaya sahne oldu.
 
Bar müdürü Tony Dooley ‘Sabah içeriye girdiğimde yerde cam kırıkları gördüm. Bir hırsızlık vakası olduğunu düşünerek güvenlik kamerası kayıtlarını inceledim. Aslına bakarsanız hayalet vb. şeylere karşı inanan birisi değilim ama böyle bir görüntüyle karşılaşınca insan inanmaya başlıyor’ şeklinde konuştu.
 
İngiltere’nin en eski 4. Barı olan Ye Olde Man’in geçmişi de oldukça kanlı.
 
İngiliz İç Savaşı sırasında kral taraftarları barın önünde tam 1600 kişiyi katletmişti.
 
Tarihinde kanlı olaylara sahne olmuş olan barın, doğaüstü olaylara ev sahipliği yaptığına inanılıyor. 2006 yılında yapılan ve medyumların katıldığı bir toplantıda, bara en az 25 ruhun musallat olduğu açıklanmıştı.
 
Bunlardan bazılarının yüzyıllar önce kendisini barda asan bir kadın, 8 yaşındaki bir çocuk ve köpeği olduğu da söylenmişti.
 
Bar müdürü Tony Dooley de ‘Buraya musallat olan ruhlar hakkında dedikodular yıllardır süregelmekte ve biz de burda bazen medyum toplantıları yapmaktayız. Ara sıra bardan değişik sesler duyuluyor ama bunun ne olduğunu tam olarak biz de bilemiyoruz. Belki yapının yaşından dolayı belki de başka bir şey’ dedi.

NTV
Haber Tarihi: 18 Şubat 2014 Salı 14:38Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/hayalet-guvenlik-kamerasinda-230784-haber/