3 gün hatayla tahliyeleri bildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin tahliyeler için 25 Şubat tarihini vermişti. Tekin'in tahmini 3 gün yanılgı ile doğru çıktı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin bugün yaşanan tahliyeleri yakın bir zamanda tarih vererek tahmin etmişti.
 
Gürsel Tekin 14 Şubat’ta Yalova’da yaptığı konuşmada 17 Aralık operasyonuyla alakalı olarak “Rıza Sarraf, bu meşhur işadamı. Büyük olasılıkla tarih veriyorum 25 Şubat’ta onu da serbest bırakacaklar. Altını çizerek söylüyorum Yalovalılar. 25 Şubat’ta onu da serbest bırakacaklar. Dedi ki bu, efendim paralel devlet, kumpas falan filan biz kumpasları mumpasları bilmeyiz. Sadece bir şeyi talep ediyorum Yalova’dan. Eğer yüreğiniz yetiyorsa, şerefiniz onurunuz varsa 76 milyon insana birazcık saygınız varsa, istediğim çok basit bir şey. Rıza Sarraf’ın ofisine giren çıkan siyasetçilerin kamerasını kamuoyu ile paylaşın. Çok ağır bir şey mi istiyoruz. Hadi diyelim savcılar size kumpas kurdu, polisler bilmem ne yaptı. Rıza Sarraf’ın oraya giren çıkanların fotoğraflarını kamuoyu ile paylaşın. O fotoğrafları gördüğünüzde siyasetten nefret edeceksiniz. AKP ’ye oy veren vatandaşlarımız ne kadar günah işlediklerini görecektir. Açabilirler mi? Açarlarsa hepsi çıkar. Şimdi haklı olarak adam içeride diyor ki, ‘Yahu arkadaş, bir yolsuzluk olduysa, hep beraber yaptık. Ben geldim, Türkiye’deki kurallar yolsuzluk, rüşvet vermeden yürümüyor. Yürümediğine göre ne yapacaksınız. Siz paraları aldınız benden. Siz bana güvence verdiniz. Villaları millaları siz nasıl alıp satacağımı öğrettiniz. Niye ben şimdi içerideyim?’ Hayır, durun 25 Şubat’a kadar bakacağız. 25 Şubat’a kadar sabredin dediler” diye konuşmuştu.
Haber Tarihi: 28 Şubat 2014 Cuma 14:51Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/3-gun-hatayla-tahliyeleri-bildi-233173-haber/