ASUS VivoPC ve Chromebox tanıtıldı!

ASUS, çok küçük boyutlardaki yenilikçi Chromebox ve VivoPC modellerini İstanbul’da düzenlediği etkinlikte kullanıcıların beğenisine sundu.
ASUS, 360İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinlikte, alışılmış bilgisayarların aksine küçük boyutlarıyla yenilikçi PC deneyimi sunan iki yeni ürünü Chromebox ve VivoPC’yi tanıttı.  Farklı tasarımlarıyla bilgisayar pazarına yön veren ürünlerini kullanıcılara sunmaya devam eden ASUS, Chromebox ve VivoPC ile bilindik PC tasarımının dışına çıkıyor.
 
Google web hizmetleri ile iş, eğitim ve ev kullanımı için geliştirilmiş binlerce Chrome Web Store uygulamasından oluşan dünyaya açılan bir kapı niteliğinde olan ASUS Chromebox, günümüz bilgisayarlarının kullanım şekline göre tasarlanmış küçük boyulu bir PC çözümü olarak öne çıkıyor. Etkinlikte tanıtılan diğer ürün VivoPC ise standart bir masaüstü bilgisayarın sunduğu tüm avantajları kompakt bir kutuya sığdıran, isterseniz evinizdeki televizyona, isterseniz de bir monitöre bağlayıp kullanabileceğiniz eksiksiz ve yenilikçi bir PC. 
 
Etkinlikte sunumuyla yeni ürünleri tanıtan ASUS Türkiye İş Geliştirme Müdürü Erkan Genç, ürünlerle ilgili olarak, “Temel olarak ev kullanıcıları için tasarlanan VivoPC, akıllı cihazlarınızdan erişim sağlayabildiğiniz, ev bilgisayarlarının hantal yapısından farklı olarak tasarlanmış yenilikçi bir cihaz. Bulut erişimi ve DLNA gibi teknolojilerden sonuna kadar faydalanan, güçlü ve özelleştirilebilir donanımıyla bir ev kullanıcısının tüm ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra yepyeni deneyimleri de beraberinde getiriyor. ASUS Chromebox ise yeni Chrome OS işletim sistemine sahip, hesap tabanlı tasarımı sayesinde oturum açarak anında çalışmaya veya eğlenmeye başlayabileceğiniz, evde, sınıfta veya ofiste kullanımı çok kolay olan bir bilgisayar. Çevrimdışı kullanımın da desteklendiği Chromebox, ücretsiz ofis uygulamaları, Google Hangouts ve çocuklar için güvenli bir web ortamı sunan ebeveyn kontrolleri gibi Chrome OS’a özel yenilikler sunuyor.” dedi.
 
Sunumun ardından İstanbulimpro performans grubu, “Ne ala temaşa” adlı interaktif oyunlarını sahneye koyarak katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.
 
ASUS VivoPC 299$+KDV’den başlayan fiyatlarla satışta bulunurken, ASUS Chromebox ise 219$+KDV’den başlayan fiyatlarla yakın bir zamanda satışa sunulacak.
Haber Tarihi: 13 Mart 2014 Perşembe 14:29Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/asus-vivopc-ve-chromebox-tanitildi-235528-haber/