Yeni MacBook Air'ler satışa sunuldu !

Apple’ın inceliği ve performansıyla dikkat çeken dizüstü bilgisayar serisi MacBook Air’ın 11 ve 13 inçlik modellerinin işlemci hızları da oldukça yükselmiş durumda
Mobil alanda iPhone ile dünya akıllı telefon piyasasını silip süpüren Apple, bilgisayar pazarındaki elini güçlendirmek için yeni Apple MacBook Air modellerini duyurdu.
 
Apple, 2014 model MacBook Air serisinde işlemci hızıınıı Core i5 işlemcili 1.4 Ghz ve Core i7 işlemcili 1.7 Ghz hızlı işlemcilerle güçlendirmiş durumda. Apple, bir süredir bilindiği üzere mobil cihazlar dışında kendi işlemcileri yerine Intel işlemcileri kullanıyor.
 
2014 model MacBook Air'lerde 4 GB ve 8GB ram opsiyonu da bulunmakta. Ayrıca özellikle performansı attırmak için Apple, yeni modellerde PCI-e SSD'yi de unutmamış ve 128GB ve 256 GB'lık iki alternatif sunmuş.
 
Artık ülkemizde de AppleStore da açıldığına göre, Türkiye'deki Apple tutkunları da bu ürünlere çıkar çıkmaz ulaşabilicekler.

İşte Türkiye'de piyasaya sunulan yeni MacBook Air'lerin model ve fiyatları



Haber Tarihi: 29 Nisan 2014 Salı 19:40Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/yeni-macbook-airler-satisa-sunuldu-243273-haber/