Samsung monitörü yeniden keşfetti

Dünyanın bir numaralı elektronik cihaz üreticisi Samsung, üstün çözünürlülük ve mükemmel verimliliği beraberinde getiren yeni SD850 model monitörünü tanıttı

Yeni ürünün tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısına konuşan Samsung Electronics Görsel Ekran Departımanı Başkan Yardımcısı Kim Seog-gi, SD-850’nin şimdiye kadar üretilen en yenilikçi ekran teknolojise sahip olduğunu belirtti.

İş dünyasına yönelik tasarlanmış olan SD850, üstün görüntü kalitesi, zengin işlevselliğinin yanı sıra, kullanıcıya zarif izleme deneyimini sunuyor.

Bir milyar renk gösterebilme, sRGB renk sahasının yüzde yüzünü kullanması ve 3.7 milyon piksel ekran özellikleri olan SD850, monitörün parlaklığı otomatik ayarlayabilen Eco Işık Sensör (Eco Light Sensor)’le donatımlı. Full HD’nin iki katı olan 178 derece görüş açılı 2560x1440 geniş Quad yüksek çözünürlülüğe (WQHD) sahip olduğu kaydedilen SD850 model monitörün mali hizmetlerde çalışanların yanı sıra, içerik yaratıcıları ve programcılar için şimdiye kadar görülmedik üstün deneyimi yaşatacağı belirtiliyor.


CİHAN
Haber Tarihi: 11 Haziran 2014 Çarşamba 16:02Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/samsung-monitoru-yeniden-kesfetti-250826-haber/