Avcılar'da üst geçit çöktü

Avcılar'da açık unutulan damperin E-5 üzerindeki bir üst geçide çarpması sonucu üst geçit çöktü. Kazada bir kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kaza sebebiyle Avcılar-Topkapı yolu çift yönlü olarak ulaşıma kapandı.
Kaza saat 10.00 sıralarında E-5 Karayolu Edirne istikametinde meydana geldi. Açık unutulan damper önce yön levhasına sonra üst geçide çarptı. Çarpma sonucu üst geçit yıkıldı. Üst geçidin üzerinde bulunan insanlar da yere düştü. Kaza sonrası otoyol savaş alanına döndü. Yaralıların çıkarılması için itfaiye seferber oldu. Olayda Yusuf kaya hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. E-5 Karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapandı. Yol Avcılar ve Esenyurt’un ilçe merkezlerinden verilmeye başlandı.
 
Hareket halindeki tankerin damperinin kalktığını ifade eden görgü tanıkları, “Tanker önce yol tabelasına daha sonra üst geçide çarpmış. Sonra ortalık savaş alanına döndü. Köprünün üstünde yayalar vardı. Hepsi aşağı düştü.” dedi.
 
Kazanın saat 10.00 sıralarında meydana geldiğini belirten Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, “Çok üzücü bir kaza meydana geldi. Kimyasal madde yüklü tanker önce yön levhasına sonra üste geçide çarpıp büyük kaza meydana geldi. Şu anda aracın içinde bir kişi hayatını kaybetti. İsmi Yusuf Kaya. Başka kimse var mı? Bilmiyoruz. İki yaralı Avcılar Murat Külünk Hastanesi’ne götürüldükten sonra Bakırköy Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. İki yaralının da durumu kritik. Köprü kaldırıldığı zaman başka yaralının olup olmadığı anlaşılacak. Avcılar Belediyesi itfaiye ile birlikte hizmet veriyor. Şimdilik görünen ölü sayısı bir.” ifadelerini kullandı.
 
Olay yerinde araç içinde sıkışan bir şahsın cansız bedeni sıkıştığı yerden çıkarılarak Adli Tıp'a götürüldü. Enkazın kaldırılma çalışmaları ise devam ediyor.
Haber Tarihi: 03 Eylül 2014 Çarşamba 10:11Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/avcilarda-ust-gecit-coktu-263978-haber/