Kraliçe'nin askeri şaşırttı

İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'in ikamet ettiği Buckingham Sarayı'nın önünde nöbet tutan askerlerden birinin uygun adım yürüyüşü sırasında yaptığı tuhaf hareketler görenleri şaşırttı.
Sarayı ziyaret eden turistlerden biri tarafından çekilen 3 dakikalık görüntüde, disiplin ve sert mizacı ile tanınan İngiliz Kraliyet askerinin nöbet kulübesinden çıktıktan sonra kendi etrafında dönerken görülüyor. Kendisini izleyenlere gösteri yaptığı izlenimi uyandıran askerin videosunu çekip internete yükleyen Andy Richards, "Majesteleri şaşıracak mı? Kraliçe tatildeyken muhafız asker görevi kötüye kullanıyor. Kıdemli subayı, onunla daha sonra sohbet edebilir" diye yazdı. Richards'ın videosu bir hafta içinde 400 binden fazla izlendi.
 
Diğer yandan İngiltere Savunma Bakanlığı söz konusu video görüntülerinin gerçek mi yoksa şaka mı olup olmadığının araştırıldığını belirtirken Ordu sözcüsü Ordu'nun yüksek standartlarına uygunluk göstermeyen askerlerin gereken ceza ile yüzleşeceklerini kaydetti.

 
Haber Tarihi: 04 Eylül 2014 Perşembe 11:32Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kralicenin-askeri-sasirtti-264185-haber/