Off-road yarışları nefesleri kesti

Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen off-road yarışları nefesleri kesti

Kastamonu’nun kanyon, şelale ve mağaraları ile gizli cennet olarak adlandırılan Pınarbaşı ilçesinde Karabük Off Road Arama Kurtarma Kulübü(KARDOFF) tarafından organize edilen Karadeniz Off-Road Yarışması'nın 4. ayağı yapıldı. Horma Kanyonu girişinde yapılan yarışmalara Karadeniz bölgesinde bulunan 9 off-road kulübünden 17 yarışmacı 3 etap üzerinden yapılan yarışmada birinci olmak için yağmur altında mücadele etti.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, KARDOFF'un önderliğinde yapılan bu yarışmanın ilçenin güzelliklerini tanıtmada büyük etkisi olduğunu belirtti. Yılmaz, "Emeği geçen herkese teşekkür ederim. KARDOFF Başkanı Ahmet Demir bize geldi, böyle bir öneri yaptı. Bizler de hemen kabul ettik. Yağmur yağmasına rağmen hemşehrilerim de yoğun ilgi gösterdiler. Ben inanıyorum ki bu tür etkinliklerle ilçem daha iyi tanınacak. Önümüzdeki yıl bu yarışı uluslar arası yapmayı düşünüyoruz. Ayrıca yöresel kıyafetler yarışması da yapmayı hedefliyoruz." dedi.

3 etap sonunda 46 puan alan 31 kapı numarası ile yarışan Kadir Küçükaydın ve Bayram Topal birinci oldu. Birincilik kupasını Kaymakam Dr.Ahmet Naci Helvacı verdi.


Yarışları Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Kaymakam Dr.Ahmet Naci Helvacı, Pınarbaşı’na komşu olan Karabük’ün Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, daire amirleri yanı sıra çok sayıda kişi yağmura rağmen izledi. Ayrıca belediye izleyicilere yemek ikramında bulundu. 


CİHAN
Haber Tarihi: 28 Eylül 2014 Pazar 20:57Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/off-road-yarislari-nefesleri-kesti-268103-haber/