Behringer Ses Sistemleri Ana Bayii Electromiles

Türkiye'nin yeni Ses sistemleri E-Ticaret platformu olan Electromiles.com, geliştirmeye ve müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamaya devam ediyor.

Türkiye'nin yeni Ses sistemleri E-Ticaret platformu olan Electromiles.com, geliştirmeye ve müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamaya devam ediyor. Keywords: ses sistemi, ses sistemleri, behringer, görüntü sistemi, dj ürünleri, kayıt stüdyosu, ışık sistemi, hi-fi,

Türkiye'nin yeni E-Ticaret platformu olan Electromiles.com, geliştirmeye ve müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamaya devam ediyor. Geniş stoğu ile müşterilerinin beklentilerine en hızlı şekilde yanıt veren electromiles, %100 müşteri memnuniyeti mottosu ile güvenilir ve kolay alışverişin keyfini yaşatıyor.

Ses Sistemleri, Işık Sistemleri, Görüntü Sistemleri, Stüdyo Ekipmanları, DJ Ekipmanları, Dj Setuplar ve daha fazlası için herkesin birleştiği ortak nokta electromiles.com, her güne özel farklı ürünlerde yaptığı büyük indirimlerle kaliteyi daha ucuza almanıza olanak sağlıyor. Üstelik 150 TL ve üzerindeki siparişlerinizde kargo ücreti ödetmiyor ve müşterilerine 7 (yedi) iş günü içinde hangi nedenle olursa olsun sağladığı iade hakkı ile güvenilir bir firma olduğunun altını çiziyor. Ürünlerin hepsi %100 orijinal de 2 yıl garantili ürünler olduğu için, çeşitli bozulmalara karşı 2 yıl boyunca sizi koruyan bir firmaya arkanızı yaslamış oluyorsunuz.

Online Desteği ile profesyonel uzmanlardan yardım alabilir ve aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz. Dilerseniz telefonla müşteri hizmetlerine bağlanabilir, dilerseniz de e-posta ile iletişim kurabilirsiniz.

Behringer, Yamaha gibi ünlü markaların ana bayiisi olan Electromiles.com Kredi kartı ile taksit veya tek çekim, kapıda ödeme (nakit veya kredi kartı ile tek çekim) ya da  Havale/Eft seçeneklerinden hangisi size uygunsa onu seçerek ödeme işleminizi güvenle tamamlayabilir ve stoktaki ürüne, güncelerce beklemeden birkaç iş gününde sahip olabilirsiniz; üstelik oldukça uygun fiyatlara.

Electromiles.com, müziğin ve müzikle uğraşanların ortak noktası.

Haber Tarihi: 27 Kasım 2014 Perşembe 19:25Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/behringer-ses-sistemleri-ana-bayii-electromiles-276555-haber/