THY hostesi dünya basınında

Günlerdir gündemden düşmeyen THY hostesi Z.Ş. İngiliz basınında da haber oldu. Daily Mail gazetesi “açık saçık fotoğrafları Türk Hava Yolları hostesini işinden etti” başlığıyla haberi duyurdu.

Daily Mail 31 yaşındaki Z. Ş.’nin İtalyan bir dergiye verdiği pozların patronları tarafından fark edilmesiyle işten kovulduğunu yazdı. Gazeteye göre THY, bir hostesin modellik yapmasının şirket kalite ve standartlarına uygun olmadığını ve şirket kuralları dışında olduğunu belirtti.

Ayrıca Daily Mail gazetesi Z. Ş'nin fotoğrafları sebebiyle işsiz kalmasının geçen yıl uygulamaya konan hosteslerin kırmızı ruj sürme yasağının ardından alınan bir karar olduğunu ifade etti. Söz konusu kırımızı ruj yasağıyla ve hostesin kovulması sebebiyle gazete Türkiye’nin daha muhafazakar bir çizgide ilerlediğini belirtti. Ayrıca hostes Z.Ş.'nin söz konusu fotoğrafların ardından  oldukça cesur sahnelerin olduğu amatör bir video klipte rol aldığı da ortaya çıkmıştı.

Haber Tarihi: 01 Aralık 2014 Pazartesi 07:31Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/thy-hostesi-dunya-basininda-276955-haber/