İstanbul Beylikdüzünde ve Kartalda Satılık Daireler

Gayrimenkul sektörünün hızla hareketlendiği Beylikdüzünde son dönemdeki artan yeni inşaat projesi sayısı satılık daireler için olan talepleri de yükseltti.
Gayrimenkul sektörünün hızla hareketlendiği Beylikdüzünde son dönemdeki artan yeni inşaat projesi sayısı satılık daireler için olan talepleri de yükseltti. Pek çoğu oldukça güzel projelerden ibaret olan projelerden birini seçerek Beylikdüzünde satılık daireler arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 uygun satılık daire fırsatlarından faydalanmak mümkün. İstanbul ilinin en hareketli 2 yeni yerleşim yerinden biri olan Beylikdüzünde satılık daireler genelde 60,000 TL’den başlayan fiyatlarla 200,000 seviyesine kadar gidiyor. Hala 2014 fiyatlarından sunulan bu cazip evlerden birine sahip olmak için siz de bölgenin en iyi ilan sitelerinden bir olan Emlakz.Com sitesinin İstanbul satılık daireler sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 
 
Son dönemde adliyenin faaliyete başlamasıyla çevresinde pek çok yeni inşaat projesi ile hareketlenen Kartalda ise satılık daireler pek çok ünlü inşaat firmasının bölgede başlattığı yeni satılık konut projeleri ile göz dolduruyor. Kartalda satılık daireler genel olarak 80,000 TL civarından başlarken dairenin E5’e yakınlığına, metroya yakınlığına ve denize olan mesafesine göre fiyatlarda oldukça geniş bir yelpaze mevuct. İstanbul Kartalda satılık daireler özellikle yoğun trafikli bölgelerden uzak durmak isteyen veadliye civarında çalışan genç profesyonellerin oldukça ilgisini çekiyor. Son dönemde kentsel dönüşüm ile pek çok yeni inşaat projesine de kavuşan Kartalda siz ev arayan müşterilerin ilgi gösterebileceği cinsten pek çok yeni proje mevcut! Siz de yeni evinizi almadan önce mutlaka Kartaldaki satılık daireleri inceleyin! 
Haber Tarihi: 24 Aralık 2014 Çarşamba 21:19Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/istanbul-beylikduzunde-ve-kartalda-satilik-daireler-280024-haber/