Tesettür Giyimde Tunik ve Eşarp

Tesettür giyim, günümüzde pek çok kadın tarafından tercih edilmekte. Şıklığından hiçbir şekilde ödün vermeyen tesettürlü hanımlar tesettür giyim modasını da yakından takip etmekte.

Tesettür giyim, günümüzde pek çok kadın tarafından tercih edilmekte. Şıklığından hiçbir şekilde ödün vermeyen tesettürlü hanımlar tesettür giyim modasını da yakından takip etmekte. Tesettür giyim modası köklü markaların yol göstericiliği, yeni markaların hareketliliği ve tesettür giyim alanında çalışan tasarımcıların farklı çizgileri ile oldukça gelişmiş bir halde. Markalar ve tasarımcılar ise sürekli kendilerini yenilemekte ve stil sahibi kadınlar için yeni ürünler sunmaktalar.

Tesettür giyimde şıklığı yakalamak isteyen hanımların dolabının olmazsa olmaz bazı parçaları vardır. Bu parçalardan biri de tunik. Tunik aslında oldukça rahat bir giyim ürünü. Pantolonun üstüne giyilerek rahatlık sağlarken görünümü ile de şıklık katar.

Tesettür tunik modelleri oldukça çeşitli. İster daha uzun modelleri isterseniz de biraz daha kısa olan modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sezon en çok etekleri asimetrik kesimli diz altı modeller moda. Bu model tunikleri dar pantolon ya da tayt ile giyebilirsiniz. Babet ayakkabı ile oldukça güzel duran bu kombin kışa yaklaştığımız şu günlerde uzun çizme ile de oldukça şık duracaktır. Tuniklerinizi çok farklı şekillerde kombinleyerek hem farklı kıyafetlerinizi değerlendirebilir hem de oldukça şık bir görünüme kavuşabilişiniz.

Tesettür
giyimin en önemli parçası ise tabii ki eşarp. Eşarp, tesettür giyimin adeta simgesi halinde. Giydiğiniz tunik ile tesettür şıklığınızı tamamlamak için doğru bir eşarp ile kombin yapmanız gerekir. Peki tunik ile yapacağınız kombinlerde nasıl eşarp seçmeli? Eğer daha spor bir şıklık yakalamak istiyorsanız eşarp yerine şal modellerini tercih edebilirsiniz. Son yıllarda oldukça moda olan şal bağlama modelleri tunik kombinlerinizle oldukça şık ve tarz duracaktır.

Eğer şal yerine eşarp tercih ediyorsanız eşarbınızın rengi ve deseni bu noktada şık görünmek için devreye giriyor. Eşarbınız ile tuniğinizi doğru bir şekilde kombinlemek için tuniğinizin renklerine uygun bir eşarp seçmelisiniz. Tuniğiniz desenli ve renkliyse, daha sade çizgilere sahip olan hatta belki de desensiz olan bir Eşarp tercih edebilirsiniz. Tuniğiniz eğer desensiz ise, tuniğin rengi ile uyumlu desenli bir eşarp seçerek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Haber Tarihi: 25 Aralık 2014 Perşembe 21:47Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/tesettur-giyimde-tunik-ve-esarp-280148-haber/