Gelinlik Modelleri

Ünlülerin gelinlikmodelleri konusunu irdelemeye devam edelim. Sırada Hande Ataizi var. Hande Ataizi, giydiği sade ve göz kamaştıran gelinlikle farklılık yaratan ünlüler arasında.

Ünlülerin gelinlik modelleri konusunu irdelemeye devam edelim. Sırada Hande Ataizi var. Hande Ataizi, giydiği sade ve göz kamaştıran gelinlikle farklılık yaratan ünlüler arasında.

Ünlülerin gelinlik modelleri incelendiğinde görüyoruz ki son yıllarda kabarık gelinlik giyen ünlü çok az. Genel olarak modaya uyuyorlar ve daha sade kesim gelinlikler tercih ediyorlar. Fakat gelinliklerin kesimlerinin sade olması sizi yanıltmasın. Kesimler sade fakat gösteriş, şıklık göz alıcılık hat safhada. Hande Ataizi’nin gelinliği de çok beğenilen ve konuşulan gelinlikler arasında. Hande Ataizi gelinlik seçimini yaparken eski ve yenini mükemmel şekilde harmanlamış. Sanki eski dönem filmlerinden fırlamışçasına bir havası var. Ve çok zarif görünüyor. Gelinliğinin eteklerindeki o altın işlemeli motifler çok hoş duruyor ve göz kamaştırıyor. Gelinliklerde görmeye alıştığımız klasik kumaşlardan değil. farklılık yaratan bir kumaş ve gelinliğe çok hoş bir görüntü katmış. Tasarım Claire Pettibone tarafından yapılmış ve Hande Ataizi’nin gelinliği yedi bin dolara mal olmuş. Gelinlik modelleri üzerinde gördüğünüzde çok ilgi çekmiyor. Fakat Hande Ataizi öyle bir harmanlama yapmış ki gelinlikle mükemmel hale gelmiş. Saç stili kullandığı taç, duvağı ve makyajıyla mükemmel olmuş.

Ünlülerin gelinlik modelleri incelendiğinde yıllarca beğenilerek konuşulacak modellerden. Hande Ataizi’nin tacı bir Chanel tasarımı. Oldukça zevkli bir seçim ve gelinliğe müthiş bir ahenk katmış. Hande Ataizi’nin seçimlerini merakla bekleyenler bu bekleyişlerine değdiklerini söylüyorlar.

Çünkü gelinlik modelleri gerçekten mükemmel. 

Haber Tarihi: 17 Şubat 2015 Salı 15:53Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/gelinlik-modelleri-286319-haber/